« عمّار یاسر ؛ آیینه حق نماسخنرانی امام خمینی (ره) در مورد رسالت سیاسی حوزه‌های علمیه »

آشپزی

نوشته شده توسط 7ام دی, 1390

 

مواد لازم :

1- مرغ                                                                             یک عدد

2- مغز گردوچرخ کرده                                                   نیم کیلو

3-پیاز سرخ کرده                                                             4 قاشق سوپ خوری

4- آب انار (یا 4قاشق سوپ خوری رب انار)                       3لیوان

5- شکر                                                                           به مقدار کم

6- نمک                                                                          به مقدارکافی

طرز تهیه:    

مرغ(پاک کرده آماده شده)را با پیاز و3 تا4 تا لیوان آب وگردوی چرخ کرده کمی نمک وفلفل در ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد وآب انار یا رب انار را اضافه می کنیم ومی گذاریم خورش کاملا به روغن بیافتد وآب نداشته باشد ودر صورتی که مرغ پخته شد وخورش جا نیفتاد مرغ را خارج می کنیم وموقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم .

نکته: معمولا چاشنی فسنجان آب انار یا ب انار است ولی مسکن است بجای آنها کمی آبلیمو وشکر وزعفران ساییده مصرف کرده در خورش فسنجان آلوو نیز می توان ریخت.وخورش فسنجان رابا مرغابی نیز می توان تهیه نمود.در صورتی که رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان اب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر ومدت طولانی تر بجوشد تا به روغن بیافتد.

 

                                        

پی نوشت:(آشپزی در 30 روز ،فاطمه امانی ،تولید وپخش ارزشمند،ص38،39 )


فرم در حال بارگذاری ...


  •