« تازه های پزشکی | پیام مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای پس از انتخابات » |
میوه های بهشتی 3
نوشته شده توسط12059m 26ام خرداد, 1392بـــه :
“به” نیز به علت داشتن پکتین در رفع اسهال موثر بوده و تقویتکننده معده و التیامدهنده ورم رودههاست.
درون “به” دانههای لعاب داری وجود دارد که در هر خانه 12 دانه جای گرفته است.
دانهها به دلیل داشتن “موسیلاژ” دارای خاصیت خوب رفع التهابات مخاط ها، رفع سرفه و رفع گرفتگی صدا هستند.
پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
” به را بخورید و به عنوان هدیه بین خودتان بفرستید، زیرا چشم را جلا می دهد و دوستی و مودت را در قلب به وجود می آورد. به زنان حامله نیز بدهید، زیرا باعث نیکویی و خوبی اولاد می شود.”
حضرت علی (ع) در روایاتی میفرمایند:
” خوردن به موجب تقویت قلب، شستشوی معده، پاکیزه شدن دل و از بین رفتن ترس و وحشت می شود.”
” خوردن به نیروی انسان را زیاد می کند و ضعف و سستی بدن را بر طرف می سازد.”
همچنین امام صادق (ع) میفرمایند:
” به، معده را نیکو و قلب را محکم و قوی میسازد و پیامبران الهی، به می خوردند.”
” کسی که به بخورد خداوند متعال تا چهل روز حکمت را بر زبان او جاری می سازد.”
مهمترین اثرات گزارش شده “به” در طب سنتی:
قابض، مقوی قلب، ضدنفخ، ادرارآور، قاعدهآور، بندآورنده خونریزی، موثر در درمان بیماری های سینه و مقوی بدن.
فرم در حال بارگذاری ...