« دعای روز ششم ماه مبارک رمضان و شرح آن | معمای قرآنی » |
پزشکی
نوشته شده توسط12059m 23ام تیر, 1392خواص غذایی و فواید دارویی بادمجان :
این گیاه که میوه ان در زمان حاضر مصرف خوراکی بسیاری پیدا کرده است در قدیم مصرف خوراکی چندانی نداشته .
بادمجان را باید طبق دستور زیر برای خوردن ، آماده سازند تا بدن انسان را آماده برای بعضی بیماریها نکند.
بادمجان باید تازه وکم تخم وجوان بوده وپوست براق داشته باشد ونوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است .قبل از پختن باید پوست آنرا کنده وهر بادجان را چهار قسمت کنند و یا ورقه ورقه نمایند و بر آن ها نمک بمالند ومدت چند ساعت در آب خنک گذارند تا آب قدری سیاه شود .این آب را عوض کرده وعمل را ترک کنند تا مواد سیاه رنگ و نفخ زا و مواد سست کننده در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند .سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حیوانی تازه آنرا سرخ کرده و با مقداری گوشت گوسفندی بریان شدهآنرا دم بدهند تا خوب پخته شودسپس می توانند آنرا با مقداری انار یا رب انار یا قدری سرکه ویا ماست میل نمایند.
اگر بادمجان را در آب ونمک بفرم مذکور نخیسانند و بعضی مواد را از آن نگیرند در بدن ایجاد نفخ ودرد پهلو وعرق بدن را بد بو ورنگ رخساره را کدروغیر شفاف کرده وسلول های بدن را در برابر بعضی ویروس ها کم استقامت می سازد. افرادیکه دست و پاهایشان زیاد عرق می کند چنانچه با آبی که به طریق مذکور بادمجان در آن خیسانده شده شستشو نمایند ترشح عرق آن ها را نقصان می دهد.
فرم در حال بارگذاری ...