« روز جهاد کشاورزی... | تازه های پزشکی » |
به جای آدامس كندر بجوید
نوشته شده توسط12059m 26ام خرداد, 1392خواص کندر:
اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع میکند و یکی از مهمترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن، تقویت حافظه و مرتفعکننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد.
جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم میتوانید از آن مصرف کنید. مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است.
با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده کردهاند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیشفعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کردهاند کودکانشان بیشفعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.
نحوه استفاده :
آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. میتوانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.
از نظر حكمای طب سنتی كندر گرم و خشك است و از نظر خواص آن معتقدند كه خشككننده و قابض و بندآورنده خون است،گازها را تحلیل میبرد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزیهای خارجی و خونروی از سینه جلوگیری میكند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است.
همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.
فرم در حال بارگذاری ...