« یک تجربه شگفت انگیزتوصیه آیت‌الله جوادی به خواندن این دعا »

آشنایی با غذاهای محلی استان گلستان

نوشته شده توسط 26ام خرداد, 1392


روش تهیه‌ی اسپه شله، آش محلی استان گلستان:

یکی از غذاهایی که در این روزهای سرد سال خیلی می‌چسبد، انواع آش است. با ما همراه باشید…

اسپه شله:

مواد اولیه:

برنج یک پیمانه

انار ترش دو پیمانه

سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) 500 گرم

نعنا خشک دو قاشق غذاخوری

شکر و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

* برنج را روی حرارت می‌گذاریم.

* سبزی‌ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم و می‌گذاریم سبزی‌ها پخته و آش جا بیفتد.

* دانه‌های انار را کمی با گوشتکوب له می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می‌کنیم.

* پس از پخته شدن آش می‌توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.


فرم در حال بارگذاری ...


  •