« یک تجربه شگفت انگیز | توصیه آیتالله جوادی به خواندن این دعا » |
آشنایی با غذاهای محلی استان گلستان
نوشته شده توسط12059m 26ام خرداد, 1392
روش تهیهی اسپه شله، آش محلی استان گلستان:
یکی از غذاهایی که در این روزهای سرد سال خیلی میچسبد، انواع آش است. با ما همراه باشید…
اسپه شله:
مواد اولیه:
برنج یک پیمانه
انار ترش دو پیمانه
سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) 500 گرم
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
شکر و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
* برنج را روی حرارت میگذاریم.
* سبزیها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه میکنیم و آش را هم میزنیم و میگذاریم سبزیها پخته و آش جا بیفتد.
* دانههای انار را کمی با گوشتکوب له میکنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط میکنیم.
* پس از پخته شدن آش میتوانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.
فرم در حال بارگذاری ...