« انسان آتشىﮐﺸﻤﺶ »

نان کنجدی مغزدار

نوشته شده توسط 24ام اردیبهشت, 1391

مواد اولیه :





پودر خمير ترش سه قاشق سوپخوري


 شكر               3/1پيمانه (50 گرم)


 شير ولرم يك و نيم پيمانه (240 ميلي‌ليتر)


 تخم‌مرغ دو عدد (110 الي 120 گرم)


 كره آب كرده           4/1پيمانه (160 ميلي‌ليتر)


 نمك يك قاشق چايخوري (هفت گرم)


 پوست ليموترش رنده شده  دو قاشق سوپخوري


 آرد الك شده پنج پيمانه (525 گرم)

 

مواد لازم براي درون خمير:                                                                     

 كره آب كرده يك پيمانه(120 ميلي‌ليتر)

 شكر  پيمانه(38 گرم)

 كشمش يك پيمانه (110 گرم)

 گردو نصف پيمانه(80 گرم)

 خرما بدون پوسته و هسته 100 گرم

 دارچين يك قاشق سوپخوري (شش گرم)

 كنجد دو قاشق سوپخوري(26 گرم)

 

طرز تهيه:                                                                                                  

پودر خمير ترش را در ظرفي ريخته، شكر و شير را به آن اضافه مي‌كنيم. به كمك ليسك مايه خمير را در شير حل كرده، تخم‌مرغ، كره، نمك و رنده پوست ليمو را به آن مي‌افزاييم. سپس آرد را به تدريج افزوده و ورز مي‌دهيم تا خمير به دست نچسبد. اگر به دست چسبيد كمي آرد اضافه مي‌كنيم تا چسبندگي از بين برود. خمير را در ظرفي قرار داده و به مدت سي دقيقه روي آن را مي‌پوشانيم تا ور بيايد و حجم آن دو برابر شود. خمير را به تكه‌هاي پنجاه گرمي تقسيم كرده و از هر تكه خمير رشته‌هايي به بزرگي 5×10 سانتي‌متر باز مي‌كنيم. از كره آب كرده روي خمير ماليده سپس شكر، كشمش، گردو، خرما و دارچين را با هم مخلوط نموده و روي خمير مي‌ريزيم. بعد از طول رول كرده و بقيه خمير را به همين صورت تهيه مي‌كنيم. يك قالب گرد كمربندي به قطر 25 سانتي‌متر را چرب نموده و خمير را دايره‌وار در قالب كنار هم مي‌گذاريم. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتي‌گراد) تنظيم مي‌كنيم. باقيمانده كره را روي خمير ريخته و كنجد را روي آن مي‌پاشيم. سپس در طبقه وسط فر آن را به مدت 30 الي 40 دقيقه قرار مي‌دهيم تا بپزد.

خانم میترا مینایی مدرس آشپزی 








 

 

 

 

 

 

 

نظر از: مدرسه علمیه الزهرا شهرستان قروه [عضو] 

دستتون درد نکنه
ولی نگفتید این غذا یا کیک اسمش چیه

1391/02/24 @ 12:24


فرم در حال بارگذاری ...


  •  
    مداحی های محرم