« انسان آتشى | ﮐﺸﻤﺶ » |
نان کنجدی مغزدار
نوشته شده توسط12059m 24ام اردیبهشت, 1391مواد اولیه :
پودر خمير ترش سه قاشق سوپخوري شكر 3/1پيمانه (50 گرم) شير ولرم يك و نيم پيمانه (240 ميليليتر) تخممرغ دو عدد (110 الي 120 گرم) كره آب كرده 4/1پيمانه (160 ميليليتر) نمك يك قاشق چايخوري (هفت گرم) پوست ليموترش رنده شده دو قاشق سوپخوري آرد الك شده پنج پيمانه (525 گرم) مواد لازم براي درون خمير: كره آب كرده يك پيمانه(120 ميليليتر) شكر پيمانه(38 گرم) كشمش يك پيمانه (110 گرم) گردو نصف پيمانه(80 گرم) خرما بدون پوسته و هسته 100 گرم دارچين يك قاشق سوپخوري (شش گرم) كنجد دو قاشق سوپخوري(26 گرم) طرز تهيه: پودر خمير ترش را در ظرفي ريخته، شكر و شير را به آن اضافه ميكنيم. به كمك ليسك مايه خمير را در شير حل كرده، تخممرغ، كره، نمك و رنده پوست ليمو را به آن ميافزاييم. سپس آرد را به تدريج افزوده و ورز ميدهيم تا خمير به دست نچسبد. اگر به دست چسبيد كمي آرد اضافه ميكنيم تا چسبندگي از بين برود. خمير را در ظرفي قرار داده و به مدت سي دقيقه روي آن را ميپوشانيم تا ور بيايد و حجم آن دو برابر شود. خمير را به تكههاي پنجاه گرمي تقسيم كرده و از هر تكه خمير رشتههايي به بزرگي 5×10 سانتيمتر باز ميكنيم. از كره آب كرده روي خمير ماليده سپس شكر، كشمش، گردو، خرما و دارچين را با هم مخلوط نموده و روي خمير ميريزيم. بعد از طول رول كرده و بقيه خمير را به همين صورت تهيه ميكنيم. يك قالب گرد كمربندي به قطر 25 سانتيمتر را چرب نموده و خمير را دايرهوار در قالب كنار هم ميگذاريم. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) تنظيم ميكنيم. باقيمانده كره را روي خمير ريخته و كنجد را روي آن ميپاشيم. سپس در طبقه وسط فر آن را به مدت 30 الي 40 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. خانم میترا مینایی مدرس آشپزی
دستتون درد نکنه
ولی نگفتید این غذا یا کیک اسمش چیه
فرم در حال بارگذاری ...