« زعفران | چهار انبیا » |
انجیر
نوشته شده توسط12059m 31ام تیر, 1392انجیر :
انجیر سرشار از ویتامین آ ، و ب ، بوده دارای مواد چربی ، ازته ، قند ، آهن و کلسیم نیز می باشد . جوشانده انجیر خشک را توصیه زیاد کرده اند ، از جمله : تحریک گلو و تورم لثه های دندان آن را غرغره مضمضه کرد . و نتایج موثری گرفت .
انجیر پخته شده برای اشخاصی که سوء هاضمه یا یبوست دارند مفید است .
انجیر خشک دارای 1475 کالری حرارت بوده ، و مقدار سدیم ، آهن و سولفور آن بسی بیشتر از مقدار آهن ، سولفور و سدیم شیر و گندم است . و همچنین برای درد سینه و سرفه و بیماری اسپر و کبد مفید ولی برای چشم و معده مضر می باشد .
نقش گیاهان و میوه ها در درمان بیماریها، سهراب جینور ، انتشارات ائمه (ع) ف چاپخانه نهضت ، ص : 46-45
فرم در حال بارگذاری ...