« زعفرانچهار انبیا »

انجیر

نوشته شده توسط 31ام تیر, 1392

انجیر :

انجیر سرشار از ویتامین آ ، و ب ، بوده دارای مواد چربی ، ازته ، قند ، آهن و کلسیم نیز می باشد . جوشانده انجیر خشک را توصیه زیاد کرده اند ، از جمله : تحریک گلو و تورم لثه های دندان آن را غرغره مضمضه کرد . و نتایج موثری گرفت .

انجیر پخته شده برای اشخاصی که سوء هاضمه یا یبوست دارند مفید است .

انجیر خشک دارای 1475 کالری حرارت بوده ، و مقدار سدیم ، آهن و سولفور آن بسی بیشتر از مقدار آهن ، سولفور و سدیم شیر و گندم است . و همچنین برای درد سینه و سرفه و بیماری اسپر و کبد مفید ولی برای چشم و معده مضر می باشد .

نقش گیاهان و میوه ها در درمان بیماریها، سهراب جینور ، انتشارات ائمه (ع) ف چاپخانه نهضت ، ص : 46-45

                                                                                                             

آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: بارانی [عضو] 
بارانی
5 stars

مطلب مفید و کاربردی بود.ممنون
موفق باشید.

1392/04/31 @ 12:44


فرم در حال بارگذاری ...


  •